MANUAL PER A FER
COMANDES
1.- Correu Comanda:
Rebreu un correu
anunciant que ja podeu
fer la comanda
d’aquella setmana.
2.- Enllaç:
Cal entrar a
l’adreça
enllaçada
des del correu que anuncia… “Ja
pots fer la teva comanda
aquí
“
3.- Termini:
Cal fer la comanda entre
Dimecres (que
és quan es rep aquest correu anunciant que ja es pot fer) i
Diumenge a la nit.
Després
el programa es
bloqueja i ja no
es poden fer més comandes
4.- Full de Càlcul:
En entrar al
full de càlcul
compartit veuràs que hi ha unes columnes
a l’esquerra
amb els preus
dels productes.
Preu
|
Unitat
|
Producte
|
Origen
|
Comentari
|
VERDURA
|
||||
5,84 €
|
€/kg *
|
Alls
|
Castella la Manxa
|
|
1,91 €
|
€/uni
|
Api
|
Murcia
|
|
1,56 €
|
€/mn
|
Bleda
|
Cal Rosset, Sant Vicenç dels Horts
|
|
2,94 €
|
€/kg
|
Brócoli
|
Cal Rosset, Sant Boi
|
|
2,08 €
|
€/uni
|
Bròquil "Romanescu"
|
Cal Rosset, Sant Boi
|
|
1,65 €
|
€/kg
|
Carbassa "cacahuet"
|
Cal Rosset, Sant Boi
|
Cal demanar unitats. 1kg a 2kg per
peça
|
1,65 €
|
€/kg
|
Carbassa grossa "bon gust"
|
Cal Rosset, Sant Boi
|
Demanar unitats. Uns 8 kg per peça
(compartiu-la!)
|
NO
S’HA D’ESCRIURE EN AQUESTES COLUMNES.
Et pots moure
pel document amb les fletxes
del teclat i amb la barra
de
desplaçament horitzontal
d’abaix
Veuràs que aquestes primeres
columnes amb
els productes
no es mouen i
van apareixent
a la dreta els diferents usuaris
del grup.
Encarrecs fets
|
6
|
Albert Sancho
|
Antonia Domingo
|
|||||
Preu
|
Unitat
|
Producte
|
Origen
|
Comentari
|
Quantitat
|
Preu
|
Quantitat
|
Preu
|
VERDURA
|
0,00 €
|
0,00 €
|
||||||
5,84 €
|
€/kg *
|
Alls
|
Castella la Manxa
|
0,00 €
|
0,00 €
|
|||
1,91 €
|
€/uni
|
Api
|
Murcia
|
0,00 €
|
0,00 €
|
5.- La teva columna:
Vés avançant
a la dreta.
En el full de càlcul compartit hi ha d’haver una
columna amb el
teu nom. Si
no és així NO TOQUIS RES i envia un correu a broquilgotic@gmail.com
explicant el teu problema.
6.- Quantitat I preu:
Sota
el teu nom
veuràs que hi ha dues
columnes, una
per la quantitat
i una pel preu
(en
vermell).
NO
has d’escriure a la del preu (en vermell).
Tan sols has d’indicar
la quantitat
que vols de cada producte en la columna de quantitat (que està en
blanc o gris).
Mathieu Aupitre
|
|
Quantitat
|
Preu
|
0,00 €
|
|
0,20
|
1,17 €
|
1,00
|
1,91 €
|
1,00
|
1,5
|
7.- Pes, unitats i manats:
En la teva columna de quantitat (blanca o grisa) hi has d’indicar
les quantitats desitjades de cada producte. Cal
tenir en compte:
- Alguns productes es demanen per unitats, altres per manats i altres per kilo. Així si el preu està en euros/mn i en demanes 2 voldrà dir que has demanat 2 manats. Al mateix amb les unitats (uni) i els kilos (kg).
- Hi ha productes (carbasses, melons, síndria…) que venen marcats en euros/kg però realment es demanen per unitats. Per exemple 1 vol dir una carbassa. Ara bé, el seu preu es calcula en euros/kg i per això el Dimecres quan anem a recollir la comanda modifiquem el ‘1’ de una carbassa pel seu pes, i així el full de càlcul calcula el preu de la carbassa en qüestió.
- Els ous es demanen per caixes de mitja dotzena. El preu ve marcat en euros/caixeta i si en demanes “1”, estas demanant una caixa de 6 ous.
- Si només vols una fracció de kilo, ( mínim mig kilo, excepte alls i mongeta tendra: 0,25 ) per exemple mig, ho has d’indicar així: 0,5. Ni unitats ni manats es poden demanar per fraccions.
- En cap cas s’ha d’escriure amb lletres a la columna de quantitat, sempre amb xifres.
8.- Preus:
Fixeu-vos que en la columna
vermella
on NO
HEU D’ESCRIURE
van apareixent
automaticament
els preus
de la quantitat demanada de cada producte
9.- Preu total:
A baix de
tot apareix el
preu total de
la comanda que has fet. Es calcula automàticament també.
€ 0,00
|
|
Total Comanda
|
31,08 €
|
10.- Comanda feta:
La teva comanda ja està feta.
No cal “guardar” ni “enviar” ni res. Només passar
a recollir-la Dimecres.
11.- Recollida
de la comanda:
La comanda es recull els dimecres
de 18:30h a 20:00h a l'Espai Social del Gòtic La Negreta c. Nou de Sant Francesc, 21.
Baixos,
Sigueu puntuals! Penseu en portar bosses i carro o cistella
per a emportar-vos-la.
No hay comentarios :
Publicar un comentario