Manual comandes


MANUAL PER A FER COMANDES


1.- Correu Comanda: Rebreu un correu anunciant que ja podeu fer la comanda d’aquella setmana.

2.- Enllaç: Cal entrar a l’adreça enllaçada des del correu que anuncia… “Ja pots fer la teva comanda aquí

3.- Termini: Cal fer la comanda entre Dimecres (que és quan es rep aquest correu anunciant que ja es pot fer) i Diumenge a la nit. Després el programa es bloqueja i ja no es poden fer més comandes

4.- Full de Càlcul: En entrar al full de càlcul compartit veuràs que hi ha unes columnes a l’esquerra amb els preus dels productes.

Preu
Unitat
Producte
Origen
Comentari


VERDURA


5,84 €
€/kg *
Alls
Castella la Manxa

1,91 €
€/uni
Api
Murcia

1,56 €
€/mn
Bleda
Cal Rosset, Sant Vicenç dels Horts

2,94 €
€/kg
Brócoli
Cal Rosset, Sant Boi

2,08 €
€/uni
Bròquil "Romanescu"
Cal Rosset, Sant Boi

1,65 €
€/kg
Carbassa "cacahuet"
Cal Rosset, Sant Boi
Cal demanar unitats. 1kg a 2kg per peça
1,65 €
€/kg
Carbassa grossa "bon gust"
Cal Rosset, Sant Boi
Demanar unitats. Uns 8 kg per peça (compartiu-la!)


NO S’HA D’ESCRIURE EN AQUESTES COLUMNES. Et pots moure pel document amb les fletxes del teclat i amb la barra de desplaçament horitzontal d’abaix

Veuràs que aquestes primeres columnes amb els productes no es mouen i van apareixent a la dreta els diferents usuaris del grup.
Encarrecs fets
6

Albert Sancho
Antonia Domingo
Preu
Unitat
Producte
Origen
Comentari
Quantitat
Preu
Quantitat
Preu


VERDURA0,00 €

0,00 €
5,84 €
€/kg *
Alls
Castella la Manxa


0,00 €

0,00 €
1,91 €
€/uni
Api
Murcia


0,00 €

0,00 €


5.- La teva columna: Vés avançant a la dreta. En el full de càlcul compartit hi ha d’haver una columna amb el teu nom. Si no és així NO TOQUIS RES i envia un correu a broquilgotic@gmail.com explicant el teu problema.

6.- Quantitat I preu: Sota el teu nom veuràs que hi ha dues columnes, una per la quantitat i una pel preu (en vermell). NO has d’escriure a la del preu (en vermell). Tan sols has d’indicar la quantitat que vols de cada producte en la columna de quantitat (que està en blanc o gris).


Mathieu Aupitre
Quantitat
Preu

0,00 €
0,20
1,17 €
1,00
1,91 €
1,00
1,5

7.- Pes, unitats i manats: En la teva columna de quantitat (blanca o grisa) hi has d’indicar les quantitats desitjades de cada producte. Cal tenir en compte:
    • Alguns productes es demanen per unitats, altres per manats i altres per kilo. Així si el preu està en euros/mn i en demanes 2 voldrà dir que has demanat 2 manats. Al mateix amb les unitats (uni) i els kilos (kg).

    • Hi ha productes (carbasses, melons, síndria…) que venen marcats en euros/kg però realment es demanen per unitats. Per exemple 1 vol dir una carbassa. Ara bé, el seu preu es calcula en euros/kg i per això el Dimecres quan anem a recollir la comanda modifiquem el ‘1’ de una carbassa pel seu pes, i així el full de càlcul calcula el preu de la carbassa en qüestió.

    • Els ous es demanen per caixes de mitja dotzena. El preu ve marcat en euros/caixeta i si en demanes “1”, estas demanant una caixa de 6 ous.

    • Si només vols una fracció de kilo, ( mínim mig kilo, excepte alls i mongeta tendra: 0,25 ) per exemple mig, ho has d’indicar així: 0,5. Ni unitats ni manats es poden demanar per fraccions.

    • En cap cas s’ha d’escriure amb lletres a la columna de quantitat, sempre amb xifres.

8.- Preus: Fixeu-vos que en la columna vermella on NO HEU D’ESCRIURE van apareixent automaticament els preus de la quantitat demanada de cada producte

9.- Preu total: A baix de tot apareix el preu total de la comanda que has fet. Es calcula automàticament també.€ 0,00
Total Comanda
31,08 €


10.- Comanda feta: La teva comanda ja està feta. No cal “guardar” ni “enviar” ni res. Només passar a recollir-la Dimecres.

11.- Recollida de la comanda: La comanda es recull els dimecres de 18:30h a 20:00h a l'Espai Social del Gòtic La Negreta c. Nou de Sant Francesc, 21. Baixos,
Sigueu puntuals! Penseu en portar  bosses i carro o cistella per a emportar-vos-la.
No hay comentarios :

Publicar un comentario