Benvinguts Broquilàires

Hola!

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres!

El Bròquil és una cooperativa de consum ecològic del barri gòtic, situada al espai social La Negreta (C/ Nou de Sant Frances 21, baixos).

Els nostres productes són de Cal Rosset, un pagès que ens proporciona la fruita, la verdura i els ous. També tenim pa de Can Bee.

Si vols formar part del Bròquil, en primer lloc has de fer un parell de permanències, és a dir: venir dos dimecres de 17 a 20h a preparar comandes i gestionar els pagaments (sempre amb alguna altra persona experta que te n’ensenyarà). Durant l’any, n’hauràs de fer mínim, quatre.

La comanda es pot omplir fins al diumenge a les 24h, per tal de poder reenviar-la a temps als productors.

Els productes es compren per pes, manats o unitats i pes (és el cas dels melons,
carabasses, síndria i similars que es demanen per unitats però es paguen per pes).

Les cistelles són obertes: demanes el que vols, i si una setmana no hi ets, no cal que facis comanda. Però és imprescindible pagar per adelantat el 12 euros trimestrals dels transport.

La comanda es recull dimecres, de 18:30 a 20h.

Cada dos o tres mesos celebrem l’assemblea, una reunió on tots els membres discutim temes d’interès general. És important la teva participació.

Si acceptes el nostre funcionament, només cal que ens diguis quins dies faràs les primeres 2 permanències, i et donarem d’alta per fer la primera comanda el més aviat possible. Si tens ganes de participar, a més, ens pots dir què és el que saps fer millor (tresoreria, comunicació, organització, etc.) i ens pots ajudar de moltes maneres formant part d’alguna comissió!

Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres o passar qualsevol dimecres de 19h-20h, així ens coneixerem!!

 Atentament,

Comissió de participació del bròquil

No hay comentarios :

Publicar un comentario